om han var ett fantasifoster, så låt mig leva i min fantasi

De har talat om för mig att jag borde ta tag i min situation. Börja leva igen, men jag kan inte. DETTA ÄR MITT LIV NU. Hela livet har jag väntat på den hundradelssekund då jag inser att någon älskar mig, älskar mig till döds, och jag tänker hålla kvar vid det ögonblicket.

"Han fanns endast i din fantasi, han existerade aldrig. Du vet att han är något du hittat på för att överleva.", säger de.

Jag behöver dem inte längre, för jag har minnet av när du älskade mig.


crash bam bom

Har ni velat spränga något, ert hjärta, och sedan insett att det inte går utan att förstöra allting. Att ni inte kan förstöra den lilla del som plågar er, utan att förlora ert liv. Ni måste leva med det, eller dö med det. Det finns där alltid, ert hjärta, för att plåga och älska. Jag vill spränga mitt hjärta.


Y E A H

jag tror att killen jag tkr om är min vän nu


vad använder vi händerna till när vi är fem år gamla? just det, att sminka oss


troubles 1.0

b: du vill ha kramar och kyssar, han vill ha sex? för att han är kille, dom vill ha sex. ni skulle ju kunna följa era impulser och vara friends with benefits, men om ni inte vill göra samma saker och inte heller samtidigt blir det problem. men jag tycker det är bättre att ni är antingen vänner eller tillsammans och jag röstar på vänner för killar är idioter och så är det.
kajsa: när blev du så bitter?
b: im done believing in fairytales
kajsa: det är inte sagor du måste tro på, det är livet



OKEY?

IT'S NOT OKEY, THE WORLD IS CRASHING INTO A BIG COMET AND WE'RE ALL GOING TO DIE.
NOT THAT I'M AFRAID TO DIE. IT WOULD JUST BE A LITTLE SAD.


sex is not always the answer ..

kajsa: vem vill du ha sex med?
L: dig, men du vill inte. 

cry baby cry.


jag har ont i hjärtat.

Du fortsätter prata om att du vill ge mig till din vän, what, jag vill ha dig. Varje gång du kommer nära pussar du mig på näsan. Munnen sitter tre centimeter ner.


tveksamhet.

Jag förstår ingenting. Allting är bra. Allting är fint.

ELLER???????????????????????????????????????????


oh, love.



Idag fick jag tillåtelse att pussa min lilla kärlek som just fyllt fem. Endast på kinden fick det vara, en mycket bestämd liten grabb det där.


riiiiiing

Likgiltighet inför ganska mycket, glädje över något litet.

Du ringde mig igår, visst gjorde du. Det var märkligt och oväntat, jag tyckte om det. Du har aldrig tidigare ringt på impuls, utan endast när du lovat mig att ringa. Tydligen har det varit ett vanligt beteendemönster när det gäller dig. Det sa din förra flickvän. Att du aldrig någonsin ringt henne bara för att prata. Telefonsamtalet betydde inte så mycket. Jag tycker om att vi blivit bra vänner. Det är allt.

nej, inte en enda

Efter han erbjudit sig att köra femtio minuter för att se en film med mig och min vän, och jag mycket stillsamt och artigt tackat nej.

 

Manligt A: Problemet är att jag måste hitta på något annars får jag ont, konstigt va?
Kajsa: ont?
A: Ja, när jag inte gör tillräckligt så får jag ont. Så fort jag är still eller bara tar det lugnt tillräckligt länge så får jag ont.
Kajsa: Kan du inte vara med din flickvän?
A: Vi har gjort slut.
Kajsa: aha.

 …

 Om förhållande

A: Det handlar bara om att vara sig själv. Du har svårare än jag har eftersom det finns fler snälla tjejer än snälla killar. Det räcker med att jag visar respekt för en tjej för att hon ska känna sig speciell. Medans de flesta killar är idioter som tar sånna som de får i säng oftast.
Kajsa: Jag tror du kan ha rätt där.
A: Jag vet att jag har rätt, fast jag är kille säger jag att alla killar är as det handlar bara om hur mycket
Kajsa: Okey, precis. Jag gillar inte spelet man behöver spela med killar. Så värdelöst.
A: Det är just det, du ska inte behöva spela för då är killen inget att ha.
Kajsa: Det finns inte en enda kille man inte behöver spela med. Inte en enda killen du kan ringa dagen efter du träffade honom och säga att du tyckte han var underbar och helt fantastisk. Inte en enda. Man måste vänta, på att han ska ringa. På att han ska ta kontakt. Sen ska man gärna dissa honom varannan gång och älska honom varannan.
A: Jo, där finns ett fåtal. Mig behöver man inte dissa och man kan säga att man tyckte jag var underbar dagen efter.
Kajsa: Men A, inte ska jag väl bli tsm med dig heller?
A: Det sa jag inte heller.

 

Försökte han hjälpa mig, eller försökte han impa på mig?


ge mig ro, ge mig dig.

Jag vill ha dig varenda jävla sekund av min nuvarande tillvaro. Här ska du vara, min hjärna säger det till mig. Eller är det hjärtat? Det är kanske hjärnan som är den andra rösten som skriker så jag får muskelkramp.
Berättar med smärta att du inte tycker om mig, att allt du sagt varit fejk.

 Du sitter här själv, visst gör du?, säger den med rå sushi i rösten.
Men jag, men han..börjar jag.

Det är lönlöst jag vet, det finns inget försvar som inte går att bryta med en tumnagels kraft. Nej, skit. Han borde vara här. Hans obefintliga närvaro flyttar honom endast uppåt på min mentala måsteha-lista. Årh, du vet att jag vill. Även om du egentligen är så mycket mindre än vad jag egentligen vill ha.


tv in your heart

Du är konstig, säger du när jag påstår att tv inte är mycket av ett tidsfördriv. Tack, säger jag och ler.


blä

"vi hörs" är bland de värsta uttryck som finns. Det finns ingen tidbestämmelse, man måste vänta i oändlighet. Jag klarar inte av att vänta när jag inte vet hur länge.


tro det ej

tro inte att det finns mer av världen än det du ser, du blir endast besviken. Tro istället att det du ser endast är en illusion, på så sätt blir varje undangömd underbarhet en skatt.


RSS 2.0