JAG VILL HA DIG HÄR

Du ska ringa och skrika JAG VILL HA DIG HÄR
för jag vill komma
och jag vill att du ska vilja ha mig där
men jag vill inte komma när jag tror att du inte vill ha mig där
du velar och det skrämmer mig
hjälp mig
ring
skrik
'JAG VILL HA DIG HÄR'
för jag vill vara där

SvB


Imorgon är det nationella prov i sv B, jag är inte alls nervös. Det finns inget att hetsa upp sig för, och min kropp verkar äntligen ha förståt. Ibland blir den nervös, även när hjärnan inte blir det.


"att samtala med en vän är i själva verket ingenting annat än att tänka högt."


Det är svårt att vara där för sina vänner, speciellt när de behöver en. När de är glada, underbara och sig själva, ja då är det lätt att säga att man står bakom dem i allt. När de är deprimerade, vill vara för sig själva och stöter bort en, ja då är det svårt. Då vill man bara sluta försöka. Visst är det svårt att vara där för någon som säger att de inte behöver en. Visst är det jobbigt att hjälpa någon som tror att de inte vill ha hjälp. Visst är det besvärligt att tränga sig på någon som vill vara ensam. Ja det är mödosamt, komplicerat och smärtsamt men jag tror det är värt det.

Och därför ska jag aldrig sluta försöka.

I'm the man, i fight the dragons

Derek: Isn't it enough I fight the dragons? That I fight the villians and win the prize?
Solve everyone's problems direct and advise.
Why must I also get down on my knees and apologize?
because I love her

ibland tror vi att vi förändras, men det gör vi inte.


kajsa: Har du någonsin känt att det du känner är så stark och det gör så ont att ingen kan ha känt det innan? Jag har, och sen har jag läst en text som är flera hundra år gammal och exakt den känslan har beskrivits... vi har knappt förändrats alls, i egenskap av människor. Vårt samhälle och värderingar har förändrats, men inte vårt sätt att fungera.
b: Ja, det är intresant. Faktiskt. Ingenting som sagts, gjorts eller känts har inte sagts, gjorts eller kännts innan.

friday flashback(someone's boyfriend)

kajsa: du är inte ens på min topp 10 lista
someone's boyfriend: känner du ens 10 killar?
okänd kille går förbi, kajsa glor på honom läänge
kajsa: nu är du ett steg längre ner

someone's boyfriend: om vi var de sista två på jorden så...kanske
kajsa: du är en usel pojkvän

from conversation with b 'bout someone's boyfriend
kajsa:
Då hoppar han på mig bakifrån(jag sitter på bordet) så att jag hamnar underst och han halvligger på mig. kind mot kind. Jag" hur länge ska vi ligga såhär" han säger inget och jag puttar bort honom...    bla bla bla     ....och är på väg tillbaka hoppar han på mig bakifrån och trycker in mig mot väggen, kind mot kind. Sen står vi så tio sek och en vuxen går förbi och ler fånigt mot oss. Jag bara "för fan"sen trycker jag bort honom.
b: väldigt mycket på, inte alls okej för att vara någons pojkvän

nej precis, inte aalls okej. usel pojkvän


wedding

Igår gifte sig min pappa med sin sambo. Det är ganska fint. Mitt första bröllop. Ingen visste, förutom vi fyra som skulle stå där framme. Släkten som kom trodde de skulle på släktmiddag, det blev ett bröllop. Inga presenter, ingen uppvaktning, inga finkläder(utom på brudparet). Sexton person kom, kyrkan ekade tom. Min farmor&farfar grät, så vackra de var.


here we go again/här går vi igen

Nu är vi här igen, än en gång. Man kan ju fråga sig hur länge jag är här denna gången. Antagligen inte mkt längre än förra gången, men man kan ju hoppas. ja


RSS 2.0