ensam

Har jag förlorat något? Det känns så.
En konstig känsla av, vad jag tror är, tomhet.
Övergivenhet? Vad vet jag egentligen.
Övergiven, det är väl när någon lämnat en..?
Men om personen aldrig kom, vad är man då?
ensam.
Det måste finnas ett bättre ord
ensam
ensam
ensam
fan
fan
fan
Det är patetiskt att vara ensam


info.

lol, du vet att du vill ha mig sa ngn. jaså jag vill ha dig? till vilken nytta då tänkte jag. till ingen nytta alls faktiskt. för enbart en plåga har du varit. fan ta det. när du ville ha mig, då ville jag inte vara där. för du var en börda. klart du var en börda. du var ju på på på på. du skulle varit på på av på av. det skulle funkat. klart det skulle funkat. fan. varför fattar du aldrig precis hur du ska göra. jag orkar inte detta. var inte korkad. du kan ju inte säga att du älskar mig mitt i allt. speciellt inte när vi endast har setts två ggr irl, och aldrig ensamma. suck. när ska ni lära er? på på av på av. kom igen. hur svårt kan det vara?

sen har vi det här med intressant. intressant måste man vara. palla att ngn tror att man kan ställa hur är det vad gör du vad har du gjort idag frågor vareviga dag. fatta att det blir tråkigt. fatta. hur svårt kan det vara va va va. fatta.


fyi

Jag ska lägga ner facebook. Det får mig att må sämre oftare än det får mig att må bättre. Jag ska lägga ner facebook. Säg hej hej då till min profil, för snart är den d ö d. Liket är kvar, men innehållet är dött.


lol

Du får det att göra ont så långt inne i mig att jag behöver en sjumeterspinne för att ens komma inärheten av att nudda ytan på problemet. Att ignorera är mitt problem. NYårslöfte: bli bättre på att ignorera idioter som inte förtjänar uppmärksamhet.


RSS 2.0